De beste Bitcoin / Krypto Debet cards voor Nederland

0 459

Het converteren van bitcoin en andere cryptocurrencies in fiat-valuta is meestal traag. Je moet ofwel naar een marktplaats zoals Localbitcoins.net gaan of een grote bankoverschrijving gebruiken.

Bitcoin-betaalpassen bieden een veel eenvoudigere manier om uw cryptocurrencies te betalen. Een prepaid cryptokaart is een gewone VISA / MasterCard-plastic ATM kaart die is gekoppeld aan uw Bitcoin-portemonnee.

Op dezelfde manier kunt u andere cryptocurrencies met debet kaarten uitgeven, afhankelijk van de leverancier.

Er zijn veel bedrijven die dergelijke kaarten uitgeven en u kunt de vergelijkingstabel van crypto-bankpassen bekijken.

De beste bitcoin-kaartprovider voor Nederland (en de rest van de EU) is Wirex.

Wirex was het eerste bedrijf dat een werkende debetkaart in 2018 lanceerde nadat VISA en MasterCard problemen hadden met cryptobedrijven over de hele wereld. Op dit moment kunt u direct met Wirex BTC, LTC en XRP doorbrengen zonder wisselgeld.

De Wirex-kaart is een VISA-kaart die overal werkt waar VISA wordt geaccepteerd. Het werkt heel eenvoudig:

1) Log in en bevestig uw identiteit;
2) bestel een kaart en ontvang deze binnen 4-10 werkdagen
3) Laad uw Wirex-balans op met BTC, LTC of XRP
4) Trek je creditcard in contanten aan de geldautomaat of betaal met je kaart naar betaalautomaten (cafés, winkels, benzinestations, enz.) (volledig Wirex recensie)

De kaart heeft relatief lage kosten – 1 EUR per maand en 2 EUR per geldopname. Er is echter een uniek voordeel: de “Cryptoback” functie.

Volgens de voorwaarden ontvangt u 0,5% van het bedrag dat wordt teruggestort op uw account telkens wanneer u de kaart gebruikt om te betalen in winkels en andere betaalautomaten. Op dit moment heeft geen enkele andere kaartaanbieder zo’n cashback.

Als u op zoek bent naar een opnamemodus en een deel van uw crypto wilt uitgeven, meld u dan aan voor Wirex. Het is een eenvoudig te gebruiken app die het leven een stuk eenvoudiger maakt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.